Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: zo ziet de bloedmooie vriendin van Max Verstappen eruit (in bikini)

Goed geregeld, Max!

Kelly Piquet

Wereldkampioenschap in de pocket, heel Nederland fan en, zo zagen we af en toe op beelden die na de race werden geschoten: een bloedmooie vriendin. Maar wie is dan toch die dame die zich de vriendin van Max mag noemen?

Kelly Piquet

Het antwoord: Kelly Piquet. De 33-jarige brunette heeft gestudeerd in New York en had daar als hoofdvak internationale betrekkingen. Piquet had daarnaast interesse in mode ging aan de slag als columniste bij onder andere Marie Claire. Toch was al snel duidelijk dat Piquet naast een goed stel hersens ook een behoorlijk tsjah, appetijtelijk lichaam had. Niet verrassend dus dat ze ook aan de slag kon als model.

Kelly heeft wel wat met Formule 1

De beeldschone Kelly is weliswaar geboren in Duitsland, ze heeft een Braziliaans paspoort. Haar vader is namelijk de Braziliaanse drievoudig wereldkampioen Formule 1 Nelson Piquet. Naast Zuid-Amerikaanse roots heeft Piquet ook wel iets met ons kouwe kikkerlandje: moeder Sylvia Tamsma is een Nederlandse - en deed trouwens ook modellenwerk.

Niet lang geleden had Kelly nog een relatie met een andere F1-coureur, namelijk de Rus Daniil Vjatsjeslavovitsj Kvjat. De twee kregen twee jaar terug zelfs een dochtertje, maar gingen hetzelfde jaar nog uit elkaar. Kortom, Kelly heeft wel wat met autosport. En Max met mooie vrouwen. Eén en één is twee, zou je zeggen. De twee begonnen in oktober 2020 te daten en lijken tot dusver erg gelukkig samen. Mochten ze ooit voor nageslacht zorgen, dan lijkt een carrière in de autosport een logische toekomst voor de Verstappen/Piquet-telg.

Entertainment
  • Instagram
  • Pro Shots/Action Images