Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zo ziet de bloedmooie Vlaamse ex van Max Verstappen eruit (in bikini)

De beeldschone blondine showt regelmatig haar zelf ontworpen bikinilijn. Tot groot genoegen van haar volgers.

Max Verstappen

Met twee wereldkampioenschappen in de pocket en een aardige start van het nieuwe seizoen heeft Max de boel aardig op de rit. Sterker: na twee races prijkt zijn naam alweer bovenaan het klassement. Terwijl hij in Saoedi-Arabië niet eens vooraan, maar vanaf plekje 15 moest starten. Kortom, lekker gewerkt pik.

Huidige vriendin

Dat valt overigens ook te zeggen over zijn persoonlijke leven. Verstappen heeft al enige tijd een relatie met Kelly Piquet. De 34-jarige brunette is geboren in Duitsland, maar heeft een Braziliaans paspoort. Haar vader is namelijk de Braziliaanse drievoudig F1-wereldkampioenNelson Piquet. Naast Zuid-Amerikaanse roots heeft Piquet ook wel iets met ons kouwe kikkerlandje: moeder Sylvia Tamsma is een Nederlandse - en deed trouwens ook modellenwerk.

Bloedmooie ex

Maar voordat Max iets met Kelly begon, heeft hij al met een aantal andere vrouwen gescharreld. Een van die dames waarmee hij naar verluidt weleens een frietje ging happen is de Vlaamse Joyce Godefridi.

Godefridi is naast influencer, content creator en model tegenwoordig ook ondernemer. Met haar bedrijfje zette ze een eigen bikinilijn op. Wie ze inhuurt om haar creaties te showen op social media? Niemand, ze doet het zelf. En eerlijk: met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk.

Volgens de verhalen heeft vader Godefridi, zaakvoerder van een bekend Belgisch busbedrijf, altijd ontkend dat dochterlief iets had met Max, maar de vele verhalen online en foto's op social media vertellen een ander verhaal. Waarom het uiteindelijk niks is geworden tussen de twee? Dat is onduidelijk. Aan haar looks zal het in ieder geval niet hebben gelegen...

Entertainment
  • GPfans, Gewoon voor hem
  • BrunoPress/Action Press / Brunopress.nl