Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

17 tips na emotionele oproep vader Carlo Heuvelman

De vader van Carlo Heuvelman heeft een interview gegeven bij Opsoring Verzocht. In de uitzending riep hij getuigen van de dodelijke mishandeling van zijn zoon op om zich te melden bij de politie. De boodschap van vader Heuvelman heeft inmiddels al zeventien tips plus beeldmateriaal opgeleverd.

17 tips na emotionele oproep vader Carlo Heuvelman

Het onderzoek naar het zinloze geweld van de kopschoppers op Mallorca is nog steeds in volle gang. Inmiddels zijn er zes personen opgepakt en hebben meer dan vijftig mensen een verklaring afgelegd, maar toch is de politie nog hard op zoek naar getuigen en bewijsmateriaal. In de uitzending van Opsporing Verzocht gisteravond werd mensen dan ook op het hart gedrukt om zich alsnog te melden.

“Er zijn echter getuigen die opnamen beschrijven die het onderzoeksteam nog niet heeft gezien. Het is heel belangrijk dat zulke video’s en foto’s alsnog bij de politie terechtkomen”, meldt Opsporing Verzocht op de website. Ook plaatsten ze twee foto’s van mogelijke getuigen die zich nog niet hebben gemeld. Daarbij wordt benadrukt dat het niet om verdachten gaat, maar om getuigen met wie de politie graag in gesprek wil gaan.

De politie vroeg deze getuigen om zich alsnog te melden. Twee meisjes die Carlo direct na de aanval te hulp schoten worden ook gevraagd om een getuigenis af te leggen.

Emotionele oproep

In de uitzending was een interview met de vader van Carlo Heuvelman te zien. Ook hij benadrukte het belang van de getuigen om zich te melden. “Het is geen snitchen”, sprak Heuvelman. “Dit is geen winkeldiefstal, dit is iets onmenselijks. Denk er eens aan dat het je broer of zus overkomt. Help ons de daders gestraft te krijgen.”

Misdaad
  • Opsporing Verzocht, telegraaf.nl, GeenStijl
  • Videostill