Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw (34) overlijdt na afschuwelijke steekpartij: 'Het kindje lag in de kinderwagen'

Drama in Den Bosch: vanmorgen is een 34-jarige vrouw neergestoken in de Brabantse hoofdstad. Inmiddels is ze overleden, na wat ooggetuigen beschrijven als een afschuwelijk tafereel.

Steekpartij

Een steekpartij met een verschrikkelijke afloop, zo is inmiddels bekend. De plaatselijke politie heeft bevestigd dat het 34-jarige vrouwelijke slachtoffer is overleden en dat er een 31-jarige verdachte is opgepakt. Het vermoeden bestaat dat er een 'conflict in de relationele sfeer' aan vooraf is gegaan, schrijft Omroep Brabant.

'25 keer gestoken'

De omroep kwam vanmorgen al met nieuws over de steekpartij in Den Bosch. Daarbij een aantal behoorlijk heftige details. Zo zou de dader het slachtoffer rond de vijfentwintig keer hebben gestoken.

"Ik hoorde gegil en zag een vrouw krom lopen", aldus een getuige tegen OB. "Een man was met een mes op haar aan het insteken. Eerst in haar nek, toen in haar buik. Het slachtoffer bloedde hevig. Heel haar gezicht en nek zaten onder het bloed."

Kindje

Dezelfde getuige zegt de ouders van het slachtoffer te hebben gesproken. Uit dat gesprek zou blijken dat de dader de ex van het slachtoffer is. "Ze hadden een kind. Het kindje lag in de kinderwagen, die op de plek stond waar ze is neergestoken. Het kind is nog geen jaar oud."

Omstanders houden dader vast

Na de steekpartij om 10 uur 's ochtends werd de dader door omstanders gepakt en vastgehouden tot de politie ter plaatse was. Even later was deze met tien auto's sterk aanwezig op de plek des onheils.

Ondertussen werd de 34-jarige vrouw door twee personeelsleden van een zorginstelling gereanimeerd tot de traumahelikopter arriveerde. Tevergeefs: de vrouw overleed alsnog aan haar verwondingen.

Misschien ook voor jou:
De gevaarlijkste serieverkrachters van Nederland
Nieuws
  • Omroep Brabant
  • Pixabay