Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvie Meis doet een 'Pamelaatje' in Baywatch-outfit

Als je de jaren 90, een rood badpak en Pamela Anderson in de blender gooit, en je smeert die Baywatch-smoothie uit over de Instagram-pagina van Sylvie Meis, dan bestempelen we dat als een heel, heel goed idee.

Sylvie Meis

Sylvie Meis mag er wezen hoor. Nog steeds; de presentatrice is inmiddels 43, maar laat het internet regelmatig zien dat ze gewoon nog een van de meest aantrekkelijke dames van Nederland is. Zonder twijfel.

Dat deed ze enige tijd terug al in pikante lingerie van de Aldi. Meis werkt al langer samen met de budgetsuper, waarmee ze samen een nachtkledinglijn opzette. Maar Aldi of niet, Sylvie zag er allesbehalve goedkoop uit in haar zwarte setje. Poeh hé.

Baywatch

Maar goed, dat was toen. Inmiddels schittert Meis in een hele andere outfit: een rood badpak. En niet zomaar eentje, nee, een exacte replica van de Baywatch-badmode die we kennen van Pamela Anderson. Inclusief karakteristieke rode reddingstorpedo.

Tekst gaat onder de plaatjes verder

Love Island

Waarom Sylvie een 'Pamelaatje' doet? De ex van Van der Vaart gaat de Duitse versie van Love Island presenteren. De shoot in badpak is promo voor de reality datingshow waarin vrijgezellen losgaan op een tropisch eiland.

Tegen degene die de promo bedacht heeft, willen we alleen maar zeggen: bravó!

Entertainment
  • Instagram, VKmag
  • BrunoPress/DDP/Brunopress.nl