Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvie Meis showt met bikini- én lingeriefoto dat ze topfit en supersexy is op haar 43e

Sylvie Meis gaat al best een tijdje mee in showbizzland en je zou bijna vergeten dat de bloedmooie presentatrice inmiddels al 43 jaar is. Helemaal na het zien van de volgende pikante plaatjes die ze gister zelf op Instagram slingerde.

Sylvie Meis

Want wat is de voormalig voetbalvrouw - nee, nee, we zijn het Van der Vaart-tijdperk nog niet vergeten - belachelijk fit. Ze postte vrijdagochtend het bewijs daarvan op Insta: een foto waarop ze glanzend in de zon een zwarte bikini showt, geschoten op een boot ergens tussen de Italiaanse eilanden. Mama mia! zeggen we dan.

Lingerie als bonuskiekje

En of dat nog niet genoeg was om lekker het weekend in te gaan, trakteerde ze het internet slechts twee uur later op een kiekje in lingerie. Gewoon, omdat het kan.

Aldi

Wie zich trouwens afvraagt waar 'ie zo'n setje kan kopen voor de vrouw thuis of z'n moeder: ALDI. Ja echt. Meis werkt al langer samen met de budgetsuper, waarmee ze samen een nachtkledinglijn opzette. Hoe dan ook, ALDI of niet, Sylvie ziet er allesbehalve goedkoop uit in haar zwarte setje. Fijn weekend.

Misschien ook voor jou:
Katja bewijst op Instagram dat ze nog steeds een van de mooiste vrouwen van Nederland is
Entertainment
  • BrunoPress/DDP/Brunopress.nl