Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bewusteloze vrouw op straat verkracht op Mallorca

Op het Spaanse eiland Mallorca is in de nacht van maandag op dinsdag een bewusteloze toeriste verkracht aan de boulevard in Playa de Palma. De aanranding vond midden op straat plaats.

Bewusteloze vrouw op straat verkracht op Mallorca

Rond 03.00 gisternacht heeft er opnieuw een incident plaatsgevonden in het uitgaansgebied van Mallorca. Een 50-jarige Britse vrouw, die bewusteloos op straat lag, werd volgens getuigen besprongen door een onbekende man. Er waren tientallen omstanders aanwezig, die de man al snel in bedwang wisten te krijgen. Even later werd hij door de lokale politie in de boeien geslagen.

Bekenden

Volgens de Spaanse krant Ultima Hora gaat het om een 40-jarige man uit Duitsland. De politie verwacht dat hij en de vrouw al eerder contact met elkaar zouden hebben gehad. Mogelijk hadden de twee elkaar eerder op de dag in een bar ontmoet. Op het moment van de verkrachting was de vrouw onder invloed van alcohol.

Tegen de Duitse verdachte is nog geen aanklacht ingediend. Hij moet zich vandaag melden bij de rechtbank. Het onderzoek loopt ondertussen verder.

Mallorca

Er heerst al langere tijd spanning in de populaire uitgaansgebieden van Mallorca. Op 14 juli vonden er meerdere geweldsincidenten plaats, waarbij de 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen om het leven kwam. Inmiddels zijn twee van de verdachten gearresteerd. De rest is nog steeds op vrije voet.

Sinds de aanval op Carlo zijn er nog minstens acht aanklachten ingediend voor geweldpleging in de Spaanse toeristische trekpleister.

Nieuws
  • ad.nl
  • Pro Shots