Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Met Supersales bespaar je een hoop tijd en nog meer geld

Op jacht naar korting of gewoon wat spullen nodig voor een lage prijs? Dan hebben wij een tip die jou heel wat tijd en geld kan besparen.

Met Supersales bespaar je een hoop tijd en nog meer geld

Tegenwoordig is het makkelijk zat om online van alles en nog wat in te slaan. Dat kan echter een behoorlijke deuk slaan in je portemonnee, want er zit vaker dan niet een minimumprijs of een lading bezorgkosten aan vast. Dat maakt online dingen kopen soms toch een stuk duurder dan je in eerste instantie zou denken. Gelukkig is er een manier om de prijs lager te houden en jezelf een hoop moeite te besparen.

Prijzen vergelijken

Om een beetje laag uit te komen qua prijs is een zoektocht over het internet wel handig. Het enige probleem is dat zo’n zoektocht tijd kost, en uiteindelijk weet je nog niet zeker of je aan het eind van de dag de goedkoopste versie van het gezochte product in je handen hebt. Gelukkig is er nu een manier om alle aanbiedingen van meer dan 270 webshops in één klik te bekijken. Van Puma tot Converse en van Bol.com tot mediamarkt: Supersales heeft ze allemaal onder één dak. Zo pak je gemakkelijk de laagst haalbare prijs van alle kleding, accessoires en sportspullen die je nodig hebt. Horloge? Komt goed. Nieuwe portemonnee? Geen probleem. Wat Nike artikelen nodig voor in de sportschool? met Supersales pak je ze altijd voor de laagste prijs.

Sale alert

Is het product waar je naar zoekt niet te krijgen voor een redelijke prijs? Dan hoef je de site van Supersales niet dood te checken. In plaats daarvan kun je je simpelweg aanmelden voor Sale Alerts, zodat je een berichtje krijgt wanneer bepaalde producten in prijs dalen. Je kunt bovendien zelf kiezen wanneer en over welke producten je ze ontvangt, zodat je mailbox niet helemaal overstroomt van de hoeveelheid meldingen.

Als klap op de vuurpijl pikt Supersales ook nog eens kortingscodes voor je op. Zo hoef je het internet niet af te struinen op zoek naar een speciale actiecode, maar heb je ze gewoon meteen bij de hand. Ook andere speciale deals, zoals gratis verzending of retour worden er allemaal door Supersales uitgeplukt. Kortom: alle informatie die je ooit nodig hebt als je online aankopen wilt doen.

Lifestyle Unsplash