Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Februari-actie: 22% korting op elke Panorama uit 2022

Maak nu gebruik van deze speciale korting!

Revu

De wintermaanden zijn al duur genoeg en daarom hebben we een leuke actie voor je: 22% korting op elke Panorama uit 2022!

Panorama

Jawel, elke Panorama uit 2022 is nu te bemachtigen met een fijne korting. Maar wacht niet te lang met bestellen, want de voorraad is beperkt.

Wil je meer weten over deze actie of een abonnement afsluiten? Dan klik je hier, of ga je naar Tijdschrift.land.

Op Tijdschrift.land vind je alle edities van Panorama. Zo kun je opnieuw (of voor het eerst) genieten van achtergrondverhalen over de meest spraakmakende criminelen of strafzaken, maar ook van interviews met onder meer strafrechtadvocaat Onno de Jong en ex-penoze Hugo Broers. Of wat dacht je van de wekelijkse pikante columns van escort Saskia?

Nog veel meer

Naast de edities van Panorama vind je op Tijdschrift.land een hoop andere leuke tijdschriften. En ook al die edities uit 2022 zijn met 22% korting te bemachtigen. Zo kun je kiezen voor Nieuwe Revu, Playboy en Wieler Revue. Maar ook voor de glossy's Marie Claire, Elegance, Grazia en ga zo maar door.

Februari een saaie maand? Zeker niet! Met zoveel leesvoer komen we deze hardnekkige winterdagen wel door. Geen probleem.