Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit is de populairste '18+ actrice' van 2022 bij Nederlandse P*rnHub-bezoekers

Welke zoektermen gebruikten Nederlanders afgelopen jaar het vaakst op de populaire vieze filmpjes-site? En welke actrice werd het meest bekeken? PornHub heeft de cijfers online geslingerd.

Populair

Trends komen en gaan, smaken veranderen en de mens is contant in beweging. En dat geldt ook voor de 18+ industrie. Sommige actrices doen het een tijdje heel aardig, om even later weer uit de gratie te raken. Net als bepaalde zoektermen en categorieën.

Om een beetje overzicht te scheppen in deze hete brij van volwassen vermaak, slingert de (op een na) populairste 18+ site ter wereld elk jaar wat informatie online. Cijfers en top-zoveel lijstjes, die je ook per land kunt bekijken.

Opvallende feitjes Nederlandse gluurders

Wanneer je het vizier enkel op de Nederlandse vieze filmpjes-kijkers richt, blijkt één natuurfilmster het aller, aller, allerpopulairst. Haar naam? Lana Rhoades.

Hoewel de filmpjes van Rhoades nog altijd mateloos populair zijn (ook onder Nederlanders) is de 26-jarige Amerikaanse inmiddels gestopt met 18+ video's schieten. Tegenwoordig is ze vooral bezig met podcasts, de social media-persoonlijkheid uithangen, mode en haar eigen lingeriemerk Yandy.

Naast Rhoades doen ook Abella Danger en de ook inmiddels gestopte Mia Khalifa het goed bij de Nederlandse PH-kijker. Ze staan respectievelijk op plek twee en drie in de lijst.

Boven Abella, onder Khalifa.

Zoektermen en categorieën

We troffen al deze uiterst gewichtige informatie aan bij GeenStijl en voor het volledige overzicht klik je hier, maar kort gezegd komt het hierop neer: onder de Nederlanders zijn 'Lesbian', 'Anal' en 'Threesome' de populairste categorieën. Niet heel exotisch dus, en vergelijkbaar met waar ze in andere landen naar gluren.

Datzelfde geldt voor twee van de drie populairste zoektermen: 'milf' en 'lesbian'. Nummertje drie, namelijk 'Turkish', is dan weer iets opvallender dan vrouw-op-vrouw-actie en mooie oudere dames.

Zal 2023 er heel anders uitzien wat gluurgedrag op 18+ sites betreft? We gaan het meemaken.

Lifestyle
  • GeenStijl, PornHub
  • Pro Shots / SIPA USA