Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jammer: seks helpt niet tegen corona

Helaas, kom maar weer uit de slaapkamer jongens!

Jammer: seks helpt niet tegen corona

We wisten al dat rollebollen goed voor de gezondheid is, maar zó goed dat je corona ermee buiten de deur kan houden, dat is het helaas niet. Althans: dat claimt het Zuid-Afrikaanse ministerie van Volksgezondheid.

Waarom de overheid van zo’n overduidelijk nieuwtje belangrijk genoeg vond om te delen? Nou, er was nogal wat verwarring ontstaan, omdat de één of andere grapjas een nepbericht met het officiële zegel van de Zuid-Afrikaanse overheid had verspreid waarin de mededeling stond dat een stevig partijtje rampetampen corona kan genezen. "Laten we proberen zoveel mogelijk keer van bil te gaan als we kunnen. Tot nader order minstens vier tot vijf keer per dag”, luidde de brief, die sinds kort de ronde doet op het internet.

Het bericht werd - niet geheel verrassend - gretig doorgestuurd. Op een gegeven moment had de halve bevolking het idee dat hun overheid daadwerkelijk geloofde dat het dansen van de horizontale tango covid tegen kon gaan, dus voelden de ambtenaren in Afrika zich genoodzaakt om een persbericht de deur uit te doen: Je kunt corona niet wegnaaien. Jammer joh.

Lifestyle
  • Unsplash