Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Heineken introduceert bierkoelrobot die je overal volgt

Blijkbaar dachten ze bij Heineken: 'Als we de Willie Wortels van de innovatieafdeling alle vrijheid geven, dan komt er vanzelf wel iets moois uit rollen.' En zo geschiedde.

Heineken

Want rollen doet de B.O.T. (Beer Outdoor Transporter) wel. De rijdende Heineken-robot heeft vier wielen, twee grote en twee kleine, en biedt ruimte aan zo'n twaalf blikkies gerstenat. Maar er is meer: de B.O.T. koelt je bier ook. Kortom, de alcoholversie van R2D2 is je grootste vriend deze zomer.

Artificial Intelligence

En die vriendschap is ook nog 's wederzijds. De Heineken-gadget is namelijk uitgerust met kunstmatige intelligentie en volgt je op commando de hele tuin door. Sterker nog, hij vraagt af en toe zelfs of je dorst hebt. Honden de beste vriend van de mens? Niet meer. Die eer is voortaan voorbehouden aan het schattige groene rollende robotje dat onze kelen gesmeerd houdt. Baas boven baas.

Waar te krijgen?

Nu willen we natuurlijk allemaal zo spoedig mogelijk zo'n ding aanschaffen, maar dat kan niet zomaar. Er is helaas slechts een gelimiteerd aantal B.O.T's beschikbaar. En de exemplaren die er zijn, worden daarnaast ook nog eens weggegeven via een online loting. Nog niet te koop dus. Of de uitvinding later wel bij de betere elektronicazaken in de schappen komt te liggen, is nog niet duidelijk. Laten we hopen van wel.

Misschien ook voor jou:
Nederland massaal aan de zuip: niet pleepapier maar bier nu hamsterproduct nummer één
Lifestyle
  • Man Man
  • Pexels