Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man dreigt McDonald's op te blazen wegens ontbreken van dipsaus bij zijn nuggets

De VS staan bekend om veel dingen, waaronder vreten en wapens. Beide primaire levensbehoeften daar aan de andere kant van de grote plas. De volgende krantenkop is wat dat betreft dan ook een oer-Amerikaans hoogtepuntje: 'Ankeny man arrested for bomb threat over lack of McDonald’s dipping sauce.' Welkom in 2021.

McDonald's

Dat er een kern van waarheid in de Snickers-slogan 'You're not yourself when you'r hungry zit', bewijst een incident in de Amerikaanse staat Iowa. Afgelopen zaterdag is daar een 42-jarige man gearresteerd nadat hij gedreigd had een McDonald's op te blazen en een medewerker op z'n gezicht te slaan. De reden: de vreetschuur der vreetschuren was vergeten dipsaus bij zijn nuggets te doen.

Droge nuggets

Volgens een Amerikaanse agent belde de man met de 'droge nuggets' rond 17:20 naar de plaatselijke Mac. Dit nadat hij erachter kwam dat ze zijn dipsaus waren vergeten. Wat volgde, was een flinke scheldkanonnade met als absolute hoogtepunt het dreigement om de boel op te blazen. En nu is een opgeblazen gevoel geen zeldzaamheid na een bezoekje aan de gouden bogen, dit was toch echt genoeg aanleiding voor de medewerkers om oom agent in te schakelen.

Opgepakt en aangeklaagd

In een telefoongesprek met de politie gaf de beller redelijk rap zijn 'streek' toe. Het gevolg: een proces aan z'n broek plus een nachtje in de lokale county jail. Zonder saus, welteverstaan.

Bizar
  • KWWL, WHO13
  • Unsplash