Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

GGD-telefoonlijn ligt helemaal plat door Janssen-prik

Oerdegelijk Hollands vaccin nodig? Dan mag je achteraan in de virtuele rij sluiten, want er schijnen meer dan 100.000 Nederlanders te wachten op de prik van eigen bodem.

GGD-telefoonlijn ligt helemaal plat door Janssen-prik

Janssen, dat is een lekker makkelijk prikkie, want die hoef je maar één keer in je arm te laten zetten. Handig voor luilakken die hun afspraken niet altijd nakomen, vakantiegangers die staan te popelen om naar een code geel-gebied toe te trekken of festivalgangers die met een half pilletje op de tong een zomer lang helemaal los willen gaan.

Zo’n vaccin is natuurlijk mateloos populair en dat is terug te zien op bij de GGD, waar de twee telefonisten een stortvloed van 130.000 (volgens nu.nl) bellers over zich heen krijgen die al twee miljoen keer de telefoon opgepakt hebben.

Voorraad

Om te vieren dat de opkomst wat opgekrikt wordt, smeet Hugo de Jonge er meteen een ‘leuk’ plaatje tegenaan met de mededeling dat mensen vooral geduld moeten hebben. Hugo de Jonge heeft het immers druk genoeg en dan gaat er nogal eens iets mis. Gelukkig is er een voorraad van 200.000 vaccins, dus stel dat alle 130.000 bellers vandaag hun prik inplannen, dan is er zelfs daarna nog genoeg Janssen over voor de liefhebbers.

Nieuws
  • nu.nl
  • Pro Shots