Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw verliest loterijlot met waarde van 26 miljoen dollar in wasmachine

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Californië stak afgelopen november een winnend lot in haar broekzak. Helaas voor haar stak ze die broek daarna in de wasmachine.

Vrouw verliest loterijlot met waarde van 26 miljoen dollar in wasmachine

Eind vorig jaar wandelde een Amerikaanse vrouw het lokale Arco AM-PM benzinestation uit met een knisperend lot voor de SuperLotto Plus. Wat ze op dat moment nog niet wist, is dat ze op papier zojuist multimiljonair geworden was. Die realisatie kwam pas een paar dagen later, toen ze met een draaiende wasmachine als achtergrondgeluid naar de loting zat te kijken en ontdekte dat ze de trotse eigenaar was van het winnende lot. Helaas voor haar zat de ticket naar een luxeleventje op dat moment in de kontzak van haar broek snoeihard te centrifugeren in het washok.


Ze deed nog een dappere poging om het lot uit de wasmachine te bevrijden, maar een uurtje rondtollen in warm water had weinig goeds gedaan met het stukje papier, dat in duizend stukjes gescheurd tussen haar lingerie was rondzwom.

Bewijsmateriaal

De dame in kwestie gaf niet snel op en vertrok met haastige spoed naar het tankstation, dat inmiddels ook op de hoogte was van het feit dat ze het winnende lot hadden verkocht. Zij schoten mevrouw nog te hulp door beelden van de beveiligingscamera’s op te duikelen, maar daarop was niet goed te zien dat zij het winnende lot in handen had gekregen, waardoor de prijs alsnog niet uitgekeerd kon worden.

Donderdag was de laatste kans om de prijs te claimen, wat de vrouw helaas niet is gelukt. Het misgelopen prijzengeld krijgt nog wel een mooie bestemming: bijna 20 miljoen daarvan gaat naar de scholengemeenschap in Californië. Kunnen ze mooi een lesje ‘voorzichtig met je spullen omgaan’ financieren.

Bizar
  • nypost.com
  • Pexels