doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie arresteert naakte nieuwslezeres tijdens autorit

Een nieuwslezeres van de Amerikaanse zender Fox 5 Las Vegas was afgelopen week op televisie te zien, alleen niet op de manier die ze zelf had gepland.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie arresteert naakte nieuwslezeres tijdens autorit

Meestal verschijnt Feven Kiflegiorgis, beter bekend als Feven Kay, met een iPad voor haar neus en haar kleren aan achter het bureau van Fox 5 Las Vegas (waar anders dan Sin City?) om het dagelijkse nieuws uit de casinostad door te nemen. In maart van dit jaar kwam ze ook in beeld, maar dit keer ging het om een mugshot bij het lokale politiebureau, omdat ze om 07.30 ladderzat, knockout en poedelnaakt door twee agenten achter het stuur van haar Audi werd aangetroffen. Hoe ze daar precies was beland, wist ze zelf ook niet meer.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Hoe het ook zij: Legaal was het in ieder geval niet, dus mevrouw moest een boete van 1000 dollar betalen en ook meteen wat nieuwe rijlessen nemen, want ze was blijkbaar even vergeten hoe fatsoenlijk rijgedrag er ook alweer uitziet.

Aangekleed en wel bij het politiebureau in Las Vegas.

Uitleg

Vanwege alle hectiek met de politie en de rechtbank, plus het gebrek aan een rijbewijs om met haar bedrijfswagen naar de studio te toeren, kon Kiflegiorgis een tijdje niet op Fox 5 verschijnen. Dat vraagt natuurlijk om uitleg, dus toen ze haar terugkeer maakte, kwam dat met een kleine verklaring over de ‘privé-omstandigheid die voor alle problemen had gezorgd: „Vorige maand ben ik aangehouden wegens rijden onder invloed. Ik werd aangetroffen in een geparkeerde wagen in een wijk van Las Vegas, in mijn eentje”, sprak ze op televisie.

De details over het kledinggebrek en het geheugenverlies laat ze - begrijpelijk genoeg -achterwege. Enfin, naar eigen zeggen heeft ze van het ongeval geleerd, dus vanaf nu gaat ze weer naar de kledingkast in plaats van de koelkast voordat ze in de auto stapt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws