doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tinder gaat op zoek naar je strafblad

Straks zien mensen naast al je selfies, vakantiekiekjes en foto’s met vissen ook wat andere interessante informatie op je tinderprofiel. In een aankomende update wordt namelijk ook het strafblad van gebruikers in de app gezet. En daar kun je niets tegen doen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tinder gaat op zoek naar je strafblad

Als je een flink strafblad op zak hebt en nog single door het leven gaat, kun je maar beter snel Tinder op je telefoon zetten, want in de nabije toekomst kun je waarschijnlijk op wat minder matches rekenen. In Amerika beginnen ze dit jaar met het vermelden van strafbladen op de app. Daar is alleen een naam en telefoonnummer voor nodig, dus je ontkomt er waarschijnlijk niet aan. Er werd al langer aan de technologie gewerkt door een derde partij genaamd Garbo. Dat bedrijf is inmiddels overgenomen door Tinder zelf, waarbij de strafblad-update in de hoogste versnelling is gezet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Dus, voordat er straks ‘Henk - 41 - dubbele liquidatie’, ‘Pieter - 19 - brandstichting’ of ‘Freek - 36 - eyeliner stelen uit de Kruidvat’ op je account staat, kun je misschien beter nu alvast beginnen met swipen. Dan kun je in ieder geval zelf het moment kiezen waarop je partner te horen krijgt wat voor een boef je bent. Of je beroept je natuurlijk op je zwijgrecht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws