doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Win een jaarvoorraad frikandellen met de Groningse frituurloop

Snacken, (pub)quizzen en wandelen zijn waarschijnlijk de drie hobby's die ongeveer iedereen opgepakt heeft met de coronacrisis. Niet zo gek dus dat Bar Smoke uit Groningen deze elementen combineert in een heuse 'Frituurloop'.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
frikandel

Onder het motto ' support tour locals' sloeg de Groningse Bar Smoke de handen ineen met 5 verschillende cafetaria's om een heuse snackwandeling te organiseren. bij iedere frietzaak kun je een andere snack halen, samen met een formulier met quizvragen. Er zijn verschillende prijzen te winnen met als ultieme hoofdprijs een jaarvoorraad frikandellen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Snacken, drankje doen en die calorieën eraf wandelen met een prachtige wandeling door Stad”, zo vatte Bojan van Bar Smoke het samen in een interview met Sikkom. Een fantastische ervaring en nog goedkoop ook. Deelnemen kost maar vier euro en daarmee krijg je ook nog eens korting op alle snacks die je vervolgens bij de verschillende cafetaria's in je mond kunt schuiven. Over de extra kilo's hoef je je ook niet al te veel zorgen te maken, want de wandeling van zes kilometer haalt daar in ieder geval wel één vette hap af. Loop smakelijk!

Meer weten? Klik hier!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws