doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Pedojagers gearresteerd voor bedreiging en mishandeling

Er zijn weer pedojagers in de problemen gekomen met de politie. De burgers die het heft in eigen handen nemen bij de zoektocht naar vermeende pedofielen gaan volgens justitie vaak te ver en dat leidt soms tot ruzie met agenten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Pedojagers gearresteerd voor bedreiging en mishandeling

Het is al de zoveelste keer dat politie en pedojagers tegenover elkaar staan. De burgers vinden dat de politie niet genoeg doet om pedofielen tegen te houden en de politie vindt dat de burgers te ver gaan. Als de pedojagers dan toch voor eigen rechter spelen, grijpt de politie vaak in.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bedreiging, mishandeling en vernieling

Deze keer zijn twee 22-jarige mannen en een 29-jarige vrouw uit Emmen in de boeien geslagen. Sinds augustus hebben er tien incidenten in de buurt van Assen en Emmen plaatsgevonden, waarvan de politie verwacht dat ze allemaal door deze groep uitgevoerd zijn. Het gaat om bedreiging, mishandeling en vernieling, stuk voor stuk uitgevoerd tijdens de jacht naar mogelijke pedofielen.

Voorlopig zitten alleen deze drie mensen vast op het bureau, maar het zou natuurlijk kunnen dat er meer arrestaties gaan volgen. Vandaag wordt eerst alleen het drietal verhoord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws