doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Stewardessen gaan naakt om bij te verdienen tijdens pandemie

Niet alleen horecapersoneel heeft het zwaar door de lockdown, maar ook stewardessen zitten zonder al te veel werk. Sommigen trekken dus hun werkkleding (deels) uit om wat bij te verdienen in deze donkere tijden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Stewardessen gaan naakt om bij te verdienen tijdens pandemie

Even scrollen door de sociale media of op sites als eBay en je ziet al snel advertenties van vrouwen die online pikante plaatjes verkopen. Vooral de website OnlyFans, waar je voor een maandelijkse bijdrage je dagelijkse dosis naakt ontvangt, doet het goed.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De laatste tijd is daar echter een opvallende trend te zien: er verschijnt steeds meer uitgekleed vliegtuigpersoneel in beeld, want ook deze dames zoeken een extra zakcentje tijdens de coronacrisis. Hun accounts variëren van onschuldig (alleen foto’s in bedrijfskleding) tot volledig naakt in het vliegtuig, met alles ertussenin. Er zijn zelfs accounts waar alleen foto’s van stewardessenvoeten geplaatst worden, speciaal voor de liefhebbers.

Einde

Helaas wordt het niet door iedereen gewaardeerd, want verschillende vliegtuigmaatschappijen hebben aangegeven dat ze de dames een halt toe willen roepen. Vrouwen die in het vliegtuig of met het logo van de maatschappij op de foto gaan, zijn niet gewenst bij de grote maatschappijen. Flauw hoor.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws