doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Amerikaanse sporter biedt excuses aan voor ‘sushi-incident’ met naaktmodel

Tsja, als er lekker eten en een knappe dame in de buurt zijn, heb je soms moeite om jezelf in bedwang te houden. Dat merkte de Amerikaanse Max Gilliam ook.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Amerikaanse sporter biedt excuses aan voor ‘sushi-incident’ met naaktmodel

Excuses

De American Football-speler heeft sorry gezegd via Twitter, nadat hij zich naar eigen zeggen heeft misdragen tijdens het programma Below Deck. Zijn verklaring, die hij snel even in elkaar had gepend op de notitie-app van zijn iPhone, bevatte alle standaardteksten die we ondertussen van dit soort verhalen kennen. “Sorry”, “zo ben ik niet”, “dit gedrag representeert mijn team niet”, “ik wil me verder focussen op de sport”, enzovoort.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Rauwe vis

Maar wat voor rampzalige fout maakte Gilliam dan tijdens zijn bootreisje op televisie? Heel simpel: Er was een naaktmodel aanwezig op het schip en zij liet zich gebruiken als bord om sushi van te eten. De Amerikaanse sporter was niet vies van de geur van rauwe vis, dus hij dook gretig met zijn gezicht in de sushi.

Daar had het naaktmodel overigens helemaal geen problemen mee, want de bemanning had haar immers om die reden ingehuurd. Toch heeft het blijkbaar voor moeilijkheden gezorgd, want vlak na de uitzending stond Gilliam al klaar om zijn excuses aan te bieden. De verwachting is dat er studiegenoten geklaagd hebben over de actie van de sporter en dat hij daarom als de wiedeweerga sorry mocht gaan zeggen. Een beetje kinderachtig, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws