doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw verbannen van datingapp omdat ze ‘te sexy’ is

Het zal je maar overkomen. De kans om de liefde van je leven te ontmoeten wordt je ontnomen omdat je simpelweg ‘te lekker’ bent.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw verbannen van datingapp omdat ze ‘te sexy’ is

Catfish

Zijn we allemaal bekend met de term catfish? Dat is iemand die op een datingapp of -site andermans foto’s gebruikt om potentiële partners te misleiden. De term werd voor het eerst gebruikt in een gelijknamige documentaire over een jongen die bedrogen werd door een vrouw op Facebook. Zij deed zich voor als iemand die net iets jonger en aantrekkelijker was dan zijzelf.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Datingapps zoals Tinder doen hun best om dit soort nepprofielen zo snel mogelijk te verwijderen. Plak jij een foto van Brad Pitt op je profiel? Dan ben je in binnen de kortste keren verbannen. Alle profielen met foto’s van beroemdheden zijn natuurlijk verdacht, dus die gaan regelrecht de prullenbak in.

Te sexy

De 21-jarige Luna Benna, die haar geld verdient als Instagram-model, werd hier de dupe van. Haar uitdagende kiekjes zijn meer dan eens gebruikt om een nepaccount aan te maken, waardoor het uploaden van een pikant plaatje van Benna meteen het einde van je profiel betekent. Helaas voor de 21-jarige betekende dat ook het einde van haar eigen account. Zij werd namelijk meteen van Tinder verbannen toen ze haar eigen foto’s online zette.

View this post on Instagram

Be happy. It drives people crazy.😄

A post shared by ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) on

Is deze dame nou echt too sexy for Tinder? Zij claimt van wel, maar de datingapp zelf laat niets los over de beschuldigingen. Het zou natuurlijk één grote publiciteitsstunt kunnen zijn, maar dat blijft voorlopig een mysterie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws