doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Overvaller zonder wapen steelt mes om caissière HEMA te bedreigen [+Video]

Een overvaller in Rotterdam zal wel heel krap bij kas gezeten hebben, want hij had niet eens genoeg geld om een wapen te regelen voor zijn laatste klus. Toen koos hij dus maar om een mes te jatten bij de lokale HEMA. In het kader ‘nu je er toch bent’ besloot hij ook meteen de caissière te bedreigen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Overvaller zonder wapen steelt mes om caissière HEMA te bedreigen [+Video]

In de ochtend van vrijdag 11 september liep een man opvallend rustig de HEMA aan het Mia van IJperenplein in Rotterdam binnen. Hij maakte een rondje door de afdeling met huishoudartikelen en bleef even staan gluren bij de keukenspullen. Uiteindelijk viel zijn oog op een groot koksmes, wat hij meenam naar de kassa.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een enthousiaste medewerkster die als enige op de afdeling aanwezig was, liep meteen in zijn richting. Haar ‘waar kan ik u mee helpen?’ werd echter beantwoord door een mes dat op haar gezicht werd gericht. De 20-jarige vrouw kon niet veel anders dan de overvaller het geld uit de kassa overhandigen, waarna hij koeltjes de winkel weer uitliep.

De man is nog niet gevonden, maar de politie heeft wel een signalement verspreid. Het zou gaan om iemand van begin 30 die accentloos Nederlands sprak.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws