doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Topless tuinkabouter moet weggehaald worden uit voortuin

Een 86-jarige Belg kreeg bezoek van de stadswachten, omdat zijn overbuurman een klacht had ingediend over de versiering in zijn voortuin. De tuinkabouter die daar in vol ornaat van de zon stond te genieten, moest helaas naar binnen gehaald worden, want de sexy dwerg zou aanstootgevend zijn voor passerende kinderen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Topless tuinkabouter moet weggehaald worden uit voortuin

Het zal een vreemde situatie geweest zijn voor de 86-jarige Louis Poels, wanneer de stadswachten op zijn deur klopten om hem te vertellen dat hij schuldig was aan openbare zedenschennis. De man zat gewoon aangekleed in zijn huiskamer en was zich van geen kwaad bewust. Wat bleek: Poels was zelf niet de schuldige. Het ging om zijn topless tuinkabouter.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De stadswachten waren door een overbuurman op de hoogte gesteld van de naakte kabouter die de voortuin van de 86-jarige sierde, waarna hij gevraagd werd om de blote dame uit zijn tuin te verwijderen. Of dat ook echt gaat gebeuren is nog niet duidelijk, want Poels was het niet eens met de beschuldiging: „Manneken Pis staat in Brussel toch ook open en bloot zijn ding te doen? Dit valt onder de noemer artistieke vrijheid en is dus geen strafbaar feit”, zei hij tegen Het Nieuwsblad.

Laatste nieuws