doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Oude televisie stopt maandenlang internet van heel dorp

Al maanden had een klein dorp in Wales elke dag vanaf zeven uur ’s ochtends last van hele slechte internetverbinding. Niemand kon de oorzaak van de storing vinden. Uiteindelijk werd een team van ingenieurs ingezet om het probleem te vinden. Wat bleek? De storing werd veroorzaakt door een tweedehands televisie.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Oude televisie stopt maandenlang internet van heel dorp

Elke ochtend om zeven uur zette de eigenaar van de televisie het apparaat aan. Zonder dat hij het wist, verpestte hij daarmee voor de rest van de dag het internet van zijn buurtbewoners. Deze waren na achttien maanden met slecht internet ten einde raad. Alle kabels in het dorp waren al vervangen, maar niets leek het probleem op te lossen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Afgelopen week werd een team van ingenieurs ingezet om een einde te maken aan de storing. Ze gingen in de omgeving van het dorp op zoek naar signalen die voor problemen konden zorgen. Precies om zeven uur verscheen er een sterk elektrisch signaal dat voor storing zorgde midden in het dorp. Het bleek de tweedehands televisie van één van de bewoners te zijn.

Inmiddels heeft de eigenaar beloofd om het apparaat nooit meer aan te zetten. Sindsdien zijn er geen storingen meer geweest.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws