Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

BN'ers laten zich opsluiten in gevangenis voor tv-programma

Dat kan nog wel eens lachen worden.

Gevangenis

Het is totaal niet onwaarschijnlijk dat een BN'er een nachtje in de cel moet doorbrengen. Het overkwam bijvoorbeeld zangeres Glennis Grace en rapper Lil' Kleine allebei nog in 2022. Beide artiesten mochten een tijdje meemaken hoe het is om tijd achter de tralies door te brengen. Over Lil' Kleine gingen er geruchten rond dat de rapper niet wou eten en moest huilen terwijl hij vastzat. Stiekem zijn we allemaal toch wel een beetje benieuwd hoe dapper BN'ers nog zijn wanneer ze écht vastzitten.

'Hel of Hotel'

Producent SimpelZodiak gaat ervoor zorgen dat die wens een soort van in vervulling gaat. Zij werken namelijk nu aan een nieuw televisieformat waarin wij allemaal - gewoon vanaf de bank - mee kunnen kijken met BN'ers die een tijdje gaan doorbrengen in de bak. Het experiment is afkomstig uit Groot-Brittannië, waar het programma de naam Banged Up heeft gekregen.

De Nederlandse versie 'Hel of Hotel' wordt gemaakt door dezelfde producent die programma's als Special Forces Vips en Expeditie Robinson produceert. Dat belooft veel goeds.

De bedoeling van het programma is om verschillende BN'ers vijf dagen lang volledig op te sluiten in een gevangenis. Hierbij wordt er van de BN'ers ook daadwerkelijk verwacht dat ze opgaan in het leven achter de tralies. Zij worden in deze vijf dagen omringd door ex-gedetineerden, die voor het programma tijdelijk terugkeren naar een wereld wat ooit écht hun leven was. Elke BN'er wordt binnen aan een celgenoot gekoppeld, die dus daadwerkelijk weet hoe het is om vast te zitten.

Het is nog onbekend waar en wanneer het programma uitgezonden zal gaan worden.

Entertainment
  • Algemeen Dagblad
  • NL Beeld / Regiofotografie