doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Moeder TikTok-gebruiker stort door plafond terwijl dochter filmpje opneemt (+video)

Een jonge TikTok-gebruiker bracht een liedje ten gehore op haar account toen plotseling haar moeder op wel heel ludieke wijze de show stal.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Moeder van Moeder TikTok-gebruiker stort door plafond terwijl dochter filmpje opneemt (+video)TikTok-gebruiker stort door plafond terwijl dochter filmpje opneemt (+video)

Als tiener is het bijna ongeschreven regel om je te schamen voor je ouders. Voor de jonge Liz San Millan zal het wellicht net zo zijn. De tiener dacht even leuk een TikTok auditiefilmpje op te nemen, toen haar moeder op de achtergrond opeens door het plafond zakte. En het internet zou het internet niet zijn als die beelden niet compleet viraal gingen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De 18-jarige Liz oefende een liedje voor haar auditie aan de New York Conservatory for Dramatic Arts. Aanvankelijk is er niets aan de hand. Gewoon een leuk grietje dat zingt. Tot haar moeder haar opwachting maakt en door het plafond stort. Bungelende benen en al.

Plagerige reactie

Op een doorboord plafond na, gaat verder alles goed in huize San Millan. “Er was een hard geluid… Toen ik me omdraaide zag ik plotselings mijn moeders benen door het plafond”, vertelde dochter Liz aan GMA. “Mijn vader vroeg nog: ‘Zakte je zojuist door het plafond?’, waarop mijn moeder antwoordde: ‘Ga je niet eens vragen of ik wel oké ben?’ Ze deed zelfs een beetje plagerig over het incident.”

Benieuwd naar de bungelende beentjes van Ma San Millan? Bij dezen de video.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws