doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

’s Werelds eerste tatoeëring op afstand is een feit 

Dat 5G voor meer goed is dan enkel snel internet bewijst de tattoo van Stijn Fransen. De actrice liet als allereerste persoon op de wereld een tattoo op afstand zetten via 5G-internet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
’s Werelds eerste tatoeëring op afstand is een feit 

Vergadering op afstand, aan de borrel op afstand, daten op afstand. Tegenwoordig kan een boel op afstand. Een tatoeage laten zetten hoorde daar tot op heden niet bij, maar daar kwam onlangs verandering in. Via mobiel draadloos internet en een robotarm kan een dergelijk huidversiersel gewoon gezet worden. Of-ie net zo permanent is als een normale tattoo? Jazeker.

Je moet het maar even durven om als eerste ter wereld onder handen genomen te worden door een robotarm en een tattoo artist die op afstand die tatoeage bij je gaat zetten. Het inktplaatje staat wel mooi voor de rest van je leven op je lijf. Stijn Fransen durfde het aan. Enkele dagen geleden nam tattoo artist Wes haar onder zijn digitale naald.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Resultaat

Over het resultaat is Stijn te spreken. “Op mijn 30ste verjaardag kreeg ik de mogelijkheid om als allereerste wereldwijd een tattoo op afstand te laten zetten via 5G. Heel speciaal en superspannend natuurlijk. Ik ben heel blij met het resultaat, want dit kun je met recht een unieke tattoo noemen die niemand anders heeft.”

Bij ons hapert het internet vaker dan zelden, dus ja, neem maar eens plaats onder die robotarm.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws