doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

iPhone op bodem van dixi blijkt het gewoon nog te doen 

Het was pre-corona de angst van menig festivalganger: je telefoon in het duistere gat van de dixi laten flikkeren. Of je telefoon daarna meteen het leven laat? Dat valt dus best mee. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
iPhone op bodem van dixi blijkt het gewoon nog te doen 

Je eigen kak van je telefoon vegen vraagt al om toewijding van een hoog niveau. Maar je ingedaalde telefoon uit een festivaltoilet plukken en de uitwerpselen van de tientallen toiletgangers voor jou verwijderen, da’s wel even wat anders. Sanitaire medewerkers in Amerika vonden een iPhone 11 Pro op de bodem van een toilettank en durfden het aan.

Ook toilettanken moeten zo nu en dan gereinigd worden en aan drie mannen uit de staat Montana de letterlijk en figuurlijk schone taak om de toiletten in Flathead National Forest leeg te halen. Daar vonden ze naar eigen zeggen 'een met poep doordrenkte telefoon’ in de week op de bodem van de tank. Menigeen zou zeggen: mooi laten liggen en niet meer aan denken, maar de heren konden hun nieuwsgierigheid niet bedwingen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gered

Met een set handige ‘grijpers’ haalde medewerker Tracy Kau de iPhone naar de droogte. Kau en z’n collega’s Cody en Tanner reinigden de telefoon en potdikkie, die bleek het nog te doen ook. Informatie over de eigenaar kwam alleen niet mee naar boven. Menigeen zou dan denken: mooi, nieuwe iPhone. Maar niet het drietal. Die zette hun zinnen op het vinden van de rechtvaardige eigenaar. Het lukte Kau om het nummer van de telefoon te achterhalen en de eerlijkerd liet een voicemail achter en zo lukte het de heren toch om het toestel weer te herenigen met de eigenaar.

De wijze les die wij hiervan leerden? Ook als het noodlot plaatsvindt en je telefoon in een dixi dondert: je telefoon kán het schijtgeweld overleven. Mits je natuurlijk die uitwerpselencocktail durft te trotseren, want ja, die telefoon komt er niet vanzelf weer uit.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws