Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Barbie Samantha doet boekje open over zwangerschap

Onze favoriete realityster Samantha de Jong - ofwel 'Barbie' - deelt het laatste nieuws over haar zwangerschap.

Barbie.

Sinds Samantha 'Barbie' de Jong een jaar of tien geleden furore maakte in realityprogramma Oh Oh Cherso hebben wij de pornoblonde Scheveningse realityster in onze harten gesloten. Het hakte er dan ook behoorlijk hard in dat Barbie de afgelopen jaren een nogal ellendige periode heeft doorgemaakt. Achtereenvolgens scheidde de blondine van man Michael, werd ze opgenomen na een drugsoverdosis en twee zelfmoordpogingen én raakte ze ook nog eens zwaargewond na een ernstig verkeersongeluk in Den Haag. Na dat ongeval lag Barbie zelfs enige tijd in een coma.

Lees ook: Nicolette van Dam onder vuur vanwege 'racistische uitspraak'

Gelukkig komt er na regen zonneschijn. Ook in Barbies leven. Terwijl De Jong dit voorjaar in coma ligt, blijkt dat ze zwanger is van haar derde kind - een jochie. Een geluk bij een ongeluk. Barbie en haar nieuwe vlam Gerrit - die op het moment van 't ongeluk pas enkele weken met Samantha is - zijn door het dolle heen. Op Instagram heeft de realityster een filmpje van de echo gedeeld. "Blijf mooi om te zien kleine jongens worden groot 😁 alles gaat goed met de baby 🍼 en groeit goed ben vandaag 22 weken en 5 dagen zwanger", luidt het bijschrift. Gisteren deelde Barbie al een filmpje van haar buik, waarbij ze schreef: "Met de baby is gelukkig alles goed en het hartje klopt goed".

Barbie en haar ex-man Michael hebben al twee kinderen samen, Angelina en Milano. Zij wonen bij hun vader en nieuwe vriendin Naomi. Vriend Gerrit heeft uit een eerder huwelijk al drie kinderen. Voorts is hij opa van twee kleinkinderen. Aan Gerrits kant werd niet zonder meer positief gereageerd op Barbies zwangerschap.

Geniet, Barbie. Knuffel!

Dit bericht bekijken op Instagram

Met de baby is gelukkig alles goed hartje klopt goed 😊

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Goodmorning 💖 fijne maandag iedereen

Een bericht gedeeld door Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) op

Entertainment
  • BSR Agency