doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zien: eerste trailer tweede seizoen 'Undercover'

Ben jij net als ons ook fan van de Belgisch-Nederlandse misdaadserie 'Undercover'? Goed nieuws: er is eindelijk een trailer voor het tweede seizoen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Undercover.

Terwijl wij - net als velen van jullie - in het voorjaar van 2019 genoten van het eerste seizoen van 'Undercover', waren opnames voor het tweede deel van de Belgisch-Nederlandse misdaadserie (een coproductie van de Vlaamse omroep VRT en Netflix NL & BE) al in volle gang. En het duurde wellicht even, maar eindelijk is er nu een trailer voor dat tweede seizoen. In de ruim twee minuten durende en flink spannende trailer maken we onder meer kennis met de mysterieuze ranch El Dorado.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Over de plot van seizoen 2 schrijft Netflix: "Een klein jaar na de gebeurtenissen van seizoen één werkt Kim bij Human Rights. Met hulp van haar ex-collega Bob leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat undercover en probeert in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars. Ondertussen zet Ferry Bouman vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van undercoveragenten Bob en Kim verder en ook Bobs puberdochter Polly wil te weten komen wie haar vader nu echt is..."

Lees en zie ook: in de bios: bloedige Russell Crowe-thriller 'Unhinged'

Ook Frank Lammers gaan we in zijn (geweldig vertolkte) rol als drugsbaas Ferry Bouman dus gelukkig gewoon weer zien. Daarnaast komen we naast hoofdpersonen uit seizoen 1 Tom Waes en Anna Drijver (als respectievelijk Bob Lemmens en Kim de Rooij) ook Elise Schaap (als Danielle Bouman) tegen in de trailer. Kickbokser Rico Verhoeven maakt tevens zijn opwachting in de serie. Hij kruipt in de huid van Ferry's nieuwe rechterhand.

Het tweede seizoen van 'Undercover' is vanaf 6 september op Netflix te zien. Wij kunnen niet wachten!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws