Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Binnenkort in de bios: bloedige Russell Crowe-thriller 'Unhinged'

De coronacrisis heeft misschien dan wel tot het uitstel van veel films geleid, de nieuwe thriller 'Unhinged' - met een wel heel maniakale Russell Crowe - verschijnt later deze maand gewoon in de bioscoop.

De nieuwe thriller 'Unhinged'.

Alleenstaande moeder Rachel staat samen met haar zoontje vast in de helse ochtendspits van Los Angeles. En dan is de automobilist in de pick-up recht voor haar ook nog eens een ontzettend slome duikelaar die schijnbaar niet doorheeft dat het licht op groen gesprongen is. Gefrustreerd toetert en toetert Rachel. Begrijpelijk? Ja. Verstandig? Da's een tweede. De onoplettende bestuurder blijkt een levensgevaarlijke gek te zijn. Iets knapt in zijn waarschijnlijk toch al verdorven bovenkamer en de bloeddorstige pyschopaat zet alles op alles om Rachels vervelende dag nog een tikkeltje onplezieriger te maken. Pure road rage.

Dit is, in een notendop, de plot van de nieuwe thriller Unhinged, die vanaf 30 juli in de Nederlandse bioscopen te zien is. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Caren Pistorius (Mortal Engines) als Rachel, Gabriel Bateman (Child's Play) als haar zoontje Kyle en witte doekveteraan Russell Crowe (teveel hitfilms om uit te kiezen) als de compleet gestoorde, op wraak zinnende automobilist Tom - en de belichaming van 'unhinged', wat letterlijk 'losgeslagen' betekent. Jimmi Simpson (White House Down) vertolkt een bijrol.

Lees ook: vloek op de filmset: deze horrorfilms stopten niet na de opnames

De regie is in handen van Derrick Borte, die eerder voor de misdaadthriller American Dreamers (2018) tekende. De film is grotendeels opgenomen in de Amerikaanse stad New Orleans, al speelt het verhaal zich dus af in L.A. De behoorlijk duistere trailer check je hieronder alvast.

Toch nog iets om naar uit te kijken deze zomer!