doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kleuter wil Lamborghini kopen, steelt auto van moeder

Hilarisch fragment Opsporing Verzocht: 'Slome platte kikker'

Het leven van een inbreker gaat niet over rozen: onchristelijke arbeidstijden, geen pensioenopbouw, en voor je het weet sta je totaal voor lul op landelijke televisie. Het gebeurde deze twee faalhazen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
'Slome platte kikker'

Opsporing Verzocht

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De meeste mensen die het tot een optreden in Opsporing Verzocht schoppen zijn niet bovengemiddeld intelligent. Een slimme inbreker houdt namelijk rekening met de aanwezigheid van camera's, en een slim persoon laat het hele inbreker-bestaan gewoon varen en wordt lekker accountant als hij de behoefte voelt om iets met andermans geld te doen. Maar van alle knuppels die we op de beveiligingsbeelden bij Opsporing Verzocht voorbij zien komen, spant dit faalhaas-duo voor nu even de kroon.

Voice-over

Al moeten we zeggen dat de echte ster van deze aflevering toch wel de voice-over is. Want hoe ga je twee capuchon-aso's omschrijven, die zich op naaktslak-esque wijze over de grond van een restaurant proberen te manoeuvreren? Juist ja: als een "Slome, platte kikker."

De voice-over kreeg uiteraard de lachers op z'n hand, maar wist en passant nog wel even de opvallende sneakers en rugtas van één van de daders onder de aandacht te brengen. Kudo's, wij waren te druk met in een deuk liggen. Overigens wisten deze twee stumperds niks buit te maken, want ondanks hun amfibie-optreden werd de eigenaar van de toko wakker en kozen de glijers het hazenpad. Maar hé: gelukkig hebben we de beelden nog! Kijk zelf maar:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws