doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Kleuter wil Lamborghini kopen, steelt auto van moeder

Welke vijfjarige (of vijftigjarige, ook goed) wil er nou geen Lamborghini? Weinigen redden het, maar een kleuter uit Amerika kwam best een eind. Hij jatte namelijk de auto van z'n moeder om er één te gaan halen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Welke vijfjarige (of vijftigjarige, ook goed) wil er nou geen Lamborghini?

Een agent in de Amerikaanse staat Utah zagen op snelweg I-15 een auto slingerend over de weg rijden en had meteen door dat er een dronken chauffeur in het spel was. Hij zette de achtervolging in en gaf de auto een stopteken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Kennelijk was de bestuurder bij kennis genoeg om te weten dat je moet stoppen voor een politiewagen en eenmaal langs de kant liep de dienstdoende agent naar de bestuurder toe. Daar ontdekte hij echter dat er geen lamme volwassene achter het stuur zat, maar een klein kind. Een kleuter van vijf (!) jaar oud!

Het jongetje had ruzie met zijn moeder gekregen omdat zij geen Lamborghini voor hem wilde kopen. Is ook gewoon flauw. Dus besloot hij het dan maar zelf te doen. Met zijn volledige spaarpot (à $3) stapte hij in de auto, zette de automaat in D, en ging ervandoor. Doel: Californië, home of the Lambo's, zoals iedereen weet.

Eén ding is zeker: het manneke heeft wél lef!

De foto bij het verhaal doet je wel een beetje vermoeden dat het nogal een reuzenkind betreft, maar dat is ook wel nodig om een auto te besturen. Overigens is er ook een inzamelingsactie om een echte Lambo voor de jongen te regelen, het loopt echter nog geen storm (er is nu $35 opgehaald).

Daarnaast is er ook een eigenaar van Lamborghini die de jongen een dagje mee wil nemen:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws