doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ex-vriendin Kjeld Nuis is mooipraterij zat: 'Je bent wél vreemdgegaan!'

Sinds de breuk tussen Kjeld Nuis en zijn ex-vriendin Jill, de moeder van zijn zoontje Jax, gaan er geruchten rond dat Kjeld vreemd zou zijn gegaan. Die blijft dit in alle toonaarden ontkennen, en dat is Jill overduidelijk zat.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Kjeld Nuis Heerenveen

Vreemdgegaan

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De geruchten dat Kjeld Nuis een scheve schaats (haha) zou hebben gereden tijdens zijn relatie met Jill de Robles zijn niet van de lucht. Kjeld (30) heeft inmiddels een relatie met mede-schaatster Joy Beune (21) en reageert maar weer eens op alle aantijgingen, ditmaal in de LINDA: “Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje – de zus van Sven Kramer – ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen”

Ontkennen

Kjeld doet dus waar iedere man aan denkt zolang hij niet op heterdaad betrapt wordt: ontkennen tot je erbij neervalt. Maar helaas voor Kjeld had hij even niet op zijn ex gerekend. Jill is zijn vermoorde onschuld namelijk meer dan zat, en besloot op Instagram open kaart te spelen. In een Instagram Story schrijft ze: "Heb je wél, maar dat is oud nieuws. Heb je al ‘vergeven’ in het belang van Jax. Hij is belangrijk, die escapades veel minder."

Ook laat ze weten klaar te zijn met alle media-aandacht. "Maar na al die tijd ben ik de goedpraterij en alles erover in de media zat. Dat is privé en doet pijn. Kan ik nu in vrede verder leven? #hoeboeiendishetallemaal?"

Tsja. Hoe luidde dat gezegde ook alweer? 'Hell hath no fury like a woman scorned?' Het bewijs vind je hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws