doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man met voetfetisj jat 126 paar slippers 'om seks mee te hebben'

Verpleegster op de vingers getikt voor dragen bikini onder coronapak

Het klinkt als het begin van een slechte pornofilm, maar het is toch echt gebeurd: in Rusland is een verpleegster op haar vingers getikt voor het dragen van een bikini onder haar doorzichtige coronapak.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Verpleegster op de vingers getikt voor dragen bikini onder coronapak

Doorzichtig coronapak

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In Rusland heeft een verpleegster (die anoniem wenst te blijven) op haar falie gekregen omdat ze een bikini droeg onder haar beschermende coronapak. De verpleegster (midden twintig) werkt op een corona-afdeling in het ziekenhuis in Tula, zo'n 120 kilometer van Moskou af. Vanwege de zomerse temperaturen besloot de verpleegster een bikini te dragen onder haar beschermende kleding, in plaats van haar standaard-verpleegstersuniform. Die dubbellaags verpakking was naar eigen zeggen 'te warm'. Wat de verpleegster zich echter niet realiseerde was dat het beschermende pak toch wel érg doorzichtig was.

Verpleegster met humor

Een mannelijke patiënt maakte een foto van de verpleegster en zette deze op internet, waarop haar leidinggevenden er lucht van kregen. Die gaven haar een stevige reprimande voor het zich niet houden aan de kledingvoorschriften. Wat die reprimande inhield is niet bekend. De patiënten op de afdeling zelf vonden het overigens allemaal niet zo'n probleem: na de eerste plaatsvervangende schaamte konden ze er wel om lachen. Het verhaal haalde ook de plaatselijke krant en lezers vonden het fantastisch. Eén vrouw roemde haar gevoel voor humor en zei dat ze de patiënten vast een goede dag bezorgde.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws