Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Huisdieren die rijker zijn dan jij

Deze huisdieren zijn rijker dan jij en rijker dan jij ooit zult worden. Terwijl jij je heftig uit de naad werkt om je br...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png
Deze huisdieren zijn rijker dan jij en rijker dan jij ooit zult worden. Terwijl jij je heftig uit de naad werkt om je brood op tafel te krijgen, huppelen er vrolijk katten, honden en kippen(!) rond die op hun wenken bediend worden. Niet alleen hebben ze volledige huizen tot hun beschikking, hun bankrekening zal ook nooit leeg raken. Huwelijken met een dier zijn nog niet gelegaliseerd, maar met de huidige gang van zaken kan dat niet lang meer duren.
Gunther IV - 280 miljoen euro
Krap bij kas, komt in het woordenboek van deze Duitse herder niet voor. Hij is de rijkste hond ter wereld. Hier heeft hij zelf helemaal niets voor gedaan, hij heeft het geld van zijn vader mogen erven. Deze was vrienden met de Duitse gravin Karlotta Liebenstein, die hem 60 miljoen euro achterliet. De overige 220 miljoen heeft hij te danken aan zijn financiële adviseurs. We kid you not, deze hond heeft meerdere mensen in dienst. Ook woont hij in Madonna's voormalige huis in Miami en geeft hij in een dag meer geld uit dan jij dit jaar kunt verdienen. En als Gunther overlijdt, gaat het geld naar zijn puppy.
Toby Rimes - 60 miljoen euroWaarom er nooit iemand vrienden werd met Ella Wendel is vrij duidelijk, haar hele familie was gestoord. Niet alleen wilde er niemand met haar trouwen, ze kon ook niet langer dan een jaar iemand in dienst houden. Ze had wél een heleboel geld en niemand om het aan te geven, dus ging haar gehele kapitaal naar Toby. Het enige levende wezen dat haar aanwezigheid kon verdragen. De poedel overleed al jaren geleden, maar het geld wordt bij iedere hondengeneratie overgedragen. Zo blijft het fortuin groeien en groeien, terwijl jij je saldo alleen maar ziet dalen. Zuur.
Luke, Layla, Sunny, Lauren en Sade - 22,5 miljoen euro
Oprah Winfrey geeft graag weg, dat weet iedereen. Dat ze dus haar hondjes in haar testament laat opnemen omdat ze graag heeft dat ze er warmpjes bij zitten, mocht ze deze aarde eens verlaten, dat is niet zo vreemd. Dat ze diezelfde hondjes bijna 23 miljoen achterlaat, dat is weer een heel ander verhaal. Hoe die honden het geld ooit op gaan maken is niet bekend, ze hebben in ieder geval wel budget voor een eigen talkshow. Ook hebben ze nogal een exclusieve smaak: het schijnt dat ze geen varkensvlees willen eten, maar wel oesters.
Tommasino - 11  miljoen euro
Heel soms worden zwervers miljonairs. Tomassino de zwerfkat bijvoobeeld, die per ongeluk het landgoed van de Italiaanse vastgoedkoningin Maria Assunta op wandelde, om vervolgens in het testament te worden opgenomen. Hij mocht zijn vlooien linea recta inleveren voor een diamanten halsband en zou nooit meer een takje uit zijn vacht hoeven halen. Inmiddels is zijn baasje overleden, maar blijft het huis nog 21 jaar beschikbaar voor Tom. Ook werken er mensen om er zeker van te zijn dat hij nooit iets tekort komt.
Conchita, April Maria en Lucia - 8 miljoen euro
Een huis van 6 miljoen was nog niet genoeg, daar moest ook een cheque van 2 miljoen bovenop. De enige zoon van de overleden mevrouw mocht het doen met 750.000 euro. Wisselgeld voor deze drie keffertjes. Only in America!
Gigoo - 7,5 miljoen euro
Britse uitgever Miles Blackwell verdiende een smak geld met de verkoop van boeken en liet zijn gehele fortuin na aan een kip. Die kip legt geen gouden eieren, het is geen buitengewoon mooie kip. Gewoon, een kip. Dus dat is juist, er is een kip die meer geld heeft dan Matthijs van Nieuwkerk. Denk daar maar eens aan, de volgende keer dat je DWDD kijkt.