Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dief verstopt juwelen in... achterste!

Een Turkse dief zette zijn lichaamsholtes in voor een diefstal. Lukte niet helemaal.De Turkse politie heeft een nogal op...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een Turkse dief zette zijn lichaamsholtes in voor een diefstal. Lukte niet helemaal.

De Turkse politie heeft een nogal opmerkelijke vondst gedaan. In de miljoenenstad Konya, in het hart van Turkije, hield de politie de 24-jarige Ömer Aslan aan. In het onderzoek naar een juwelendiefstal zagen agenten dat de man er wel een erg vreemd loopje op na hield. De politie had een donkerbruin vermoeden dat er meer aan de hand was en besloot Aslan voor nader onderzoek naar het ziekenhuis te sturen.

Bewijsmateriaal

Daar werd Aslan aan de hand van röntgenstraling doorgelicht. Wat bleek: het zaakje stonk inderdaad. De boef had een gouden halsketting, enkele ringen en vier gouden oorbellen in zijn rectum verstopt! Het wordt nog gekker: de juwelen bleken door stom toeval eigendom te zijn van de familie van de röntgentechnicus. Het gestolen waar werd veilig uit het achterste van de boef gehaald, waarna het - hopelijk goed schoongemaakt - voorlopig als bewijsmateriaal dient.

Aslan wordt ervan verdacht bij nog twee andere diefstallen betrokken te zijn. De politie heeft ook nog een andere verdachte, een medeplichtige, aangehouden.