Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! Masterminds

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op het komische Masterminds met Zach 'The Hangover' Galifianakis.



Sinds acteur Zach Galifianakis in 2009 doorbrak met de hilarische film The Hangover is hij één van de meest gevraagde komische sterren van Hollywood. Naast The Hangover II en The Hangover III speelde hij ook grappige rollen in films als Due Date, The Muppets, The Campaign en Muppets Most Wanted. Stuk voor stuk geestige rollen waarin hij een amper functionerende, vaak domme, man speelt. In Are You Here en Birdman liet hij zien dat hij wat serieuzere rollen ook best aankan, maar de meeste filmfans zien hem toch het liefst als stuntelaar in komische films. Met de nieuwe film Masterminds zorgt Galifianakis dat die mensen volledig aan hun trekken komen.



Overvalfilm

In Masterminds kruipt Zach in de huid van David Ghantt, een veertiger die een verschrikkelijk saai leven heeft en dodelijk ongelukkig is met zowel zichzelf, zijn verloofde en zijn werk als bestuurder van een geldwagen. Maar dan ontmoet hij op een dag zijn avontuurlijke nieuwe collega Kelly Campbell (Kirsten Wiig – Ghostbusters, The Martian, Zoolander 2), die hem voorstelt aan Steve (Owen Wilson – Wedding Crashers, Night at the Museum, Meet the Fockers). Samen bedenken ze een plan om een bank te overvallen, want: hoe moeilijk kan dat nou zijn?



Lees ook: TrailerTrash King Arthur: Legend of the Sword



Hilarische huurmoordenaar

Natuurlijk is het beroven van een bank een stuk moeilijker dan de mannen en vrouw in eerste instantie denken en wat volgt is een film die vol zit met bizarre situaties en hilarische momenten. We noemen alleen maar het schietincident waarbij Ghantt zichzelf neerschiet, maar de kogel wonder boven wonder exact tussen zijn bilspleet gaat en dus geen schade aanricht. Wanneer de overval lukt en Steve besluit dat hij het geld uiteindelijk toch niet wil delen met David, huurt hij een huurmoordenaar in (een geweldige rol van Jason Sudeikis – Horrible Bosses, We're the Millers, Hall Pass) om zich van hem te ontdoen. En daarmee is het feest helemaal compleet.



Lees ook: TrailerTrash War Dogs



Check die trailer!

Laten we eerlijk zijn: regisseur Jared Hess (Napoleon Dynamite, Nacho Libre, Gentleman Broncos) heeft met Masterminds geen Oscarwinnende film gemaakt. Maar soms wil je gewoon een avondje naar de bios om anderhalf uur lang de ballen uit je broek te lachen en daar lijkt hij met deze film zeker in geslaagd. Alvast even voorlachen? Check dan de trailer en oordeel zelf!







Masterminds is vanaf donderdag 6 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.