Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

24-uurs Solexrace: we deden mee, maar daar is alles mee gezegd (VIDEO + FOTO)

Hoe wij (wéér) het onderspit dolven tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Je leest het de...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Hoe wij (wéér) het onderspit dolven tijdens de 24-uurs Solexrace in Heeswijk-Dinther. Je leest het deze week in Panorama.

Twee maanden geleden waren ze nog vol goeie moed: onze verslaggevers Dennis de Vos, Jochem Davidse en Micha Jacobs. Ze waren erop gebrand om zich te revancheren voor de schande van zes jaar geleden (een schamele 40ste plek), maar het ging mis. Faliekant mis. 24 uur scheuren, stuiteren en stof happen: daar is een solex eigenlijk niet voor gemaakt. Onze verslaggevers misschien ook niet.

Team Panorama is blij. Van links naar rechts: Micha, Dennis, Jochem.Credit: Goffe Struiksma voor Panorama

Pijn en moeite

Wil je zelf nou deelnemen aan misschien wel de meest legendarische race die ons land rijk is? Wat die jongens van Panorama met heel veel pijn en moeite kunnen, doe jij toch vele malen beter? Dachten we al. Op 25, 26 en 27 augustus 2017 zal in het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther de elfde editie van de 24-uurs Solexrace plaatsvinden. Je kunt niet vroeg genoeg zijn.

Trek in een kleine sfeerimpressie? U vraagt, wij draaien.

Lees het in Panorama

Hoe gehavend onze solex en onze mannen uit de strijd kwamen, lees je in editie 37 van Panorama, die vanaf vandaag in de schappen ligt. Je kunt het magazine ook via onze website bestellen of op Blendle lezen.