Mysterieuze inval Arrestatie Team politie in Vlaardingen

Het arrestatieteam van de DSI (Dienst Speciale Interventies) heeft in de vroege donderdagavond een inval gedaan in een...
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het arrestatieteam van de DSI (Dienst Speciale Interventies) heeft in de vroege donderdagavond een inval gedaan in een woning aan de Parallelweg in Vlaardingen. Buiten was het nog licht. De twee halve finales stonden op aanbreken. Nederland zat voor de buis. Altijd een handig moment om in te vallen, want ook boeven kijken graag televisie, vooral als het belangrijke voetbalwedstrijden betreft.

Het is niet duidelijk wat de aanleiding vormde voor deze gecoördineerde actie van de politie. Maar gezien het wapentuig dat het AT bij zich had zal het niet zijn gegaan om een winkeldief. De AT-mannen waren zwaar bewapend. Maar daarnaast hadden ze ook spullen bij zich die duiden op een zoektocht naar verborgen ruimtes. Zo hadden ze een soort hengel bij zich. We zien ook een kettingzaag bij het materieel liggen. En een soort stormram. Het zou een inval kunnen zijn bij iemand die vuurwapengevaarlijk is of wapens verborg.

Bewoners komen aanvankelijk op een knal af aan gaan op onderzoek uit. Vragen stellen heeft weinig zin. De politie kan alleen aangeven dat het in het kader van een lopend onderzoek is. Het is zelfs niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Mysterieus, wie weet meer?

Foto's: Flashphoto / Sven van Beek

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'below-article-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5ed7be3a4633b', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws