Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Arrestatieteam valt verkeerde huis binnen, jong gezin doodsbang

Het gezinnetje had helemaal niks, noppes, nada te maken met de verdachte die de politie op wilde pakken.

Arrestatieteam

Foto boven ter illustratie

Een jong gezin in het Brabantse Schijndel beleefde zaterdag een avond die niet snel zal worden vergeten. De vader, moeder en drie jonge kinderen schrokken zich helemaal te pletter toen agenten van de Dienst Speciale Interventies (DSI) de deur inbeukten en vervolgens met een hoop bombarie binnenvielen.

Het arrestatieteam had zich echter vergist en kwam er redelijk rap achter dat het gezinnetje helemaal niks te maken had met de verdachte die gezocht werd. Het bleek dus om het verkeerde huis te gaan, meldt de politie in een persbericht.

'Uiteraard hebben wij excuses gemaakt'

Uit dat persbericht: "Uiteraard is het gezin hevig geschrokken door wat hen overkomen is. De politie betreurt zeer wat er is gebeurd en uiteraard hebben wij excuses gemaakt. Wij staan ook in nauw contact met hen over de verdere afhandeling. Hoe heeft kunnen gebeuren dat de verkeerde woning werd betreden, wordt uiteraard nader uitgezocht."

Het arrestatieteam was op zoek naar iemand 'waarbij de aanhouding mogelijke risico’s met zich meebrengt', zo valt verder te lezen. Om wie het gaat, wordt in het kader van lopend onderzoek niet bekend gemaakt. De verdachte is in ieder geval nog niet gearresteerd.

Bizar
  • RTL Nieuws
  • NL Beeld / Regiofotografie