Is dit de meest bizarre penalty ooit?

Het is 19-19 in de penalty-serie. Als de speler in kwestie mist, is de tegenstander zo goed als door. En dat doet hij ook! Tenminste, dat denkt de keeper...

Het is de halve finale van de beker en daarin speelt Satri Angthong tegen Bangkok Sports Club. Na negentig minuten reguliere speeltijd en dertig minuten verlenging staat het 2-2 en is het tijd voor strafschoppen. Die is verschrikkelijk spannend en gaat gelijk op.

Met 19-19 op het scorebord mag Bangkok Sports Club de eerste strafschop nemen. Die komt tegen de lat aan en de keeper rent juichend naar de middenlijn. Ze hoeven er tenslotte nog maar één te maken en dan zijn ze door. Het ging echter anders. Want tijdens de viering van de misser stuitert de bal op de grond en door de draai vliegt de bal het doel in. De keeper probeert nog terug te rennen, maar het is te laat.

'De penalty-serie ging maar door. Beide teams bleven scoren.Toen leek het alsof de speler miste en het publiek was al aan het juichen. Toen zagen we echter dat de bal terugstuiterde. Iedereen zag het, behalve de keeper. Die barstte bijna in tranen uit', vertelt een toeschouwer van de wedstrijd.

Door alle commotie mistte Satri de volgende penalty en haalde de club de finale niet.