Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bobbi Eden: grow the fuck up!

Lees hier de nieuwste column van Bobbi Eden!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Begin dit jaar had ik op deze plek wat kritiek op de Kamasutrabeurs. Ik was in januari geboekt voor een meet-and-greet, nadat ik de laatste vier beurzen had gemist door mijn zwangerschap en verblijf in de Verenigde Staten. Ik schreef onder meer dat ik helemaal niks snapte van het weglaten van een mooi hoofdpodium met goede shows om in plaats daarvan keiharde housebeats vanuit een dj-booth te laten knallen. Die kritiek is blijkbaar slecht gevallen. Want ook al schreef ik in een latere column, toen bekend werd dat het doek gevallen was voor de beurs, dat de organisatie trots mag zijn op wat het in al die jaren heeft neergezet, er lag bij mij thuis geen uitnodiging voor de allerlaatste beurs.

@backlink(166489)

Ik sta op de shitlist zullen we maar zeggen. Maar er is uiteindelijk wél geluisterd naar alle kritiek, die echt niet alleen van mij kwam, maar nog veel meer van bezoekers en standhouders. Want van housebeats was op de laatste beurs geen sprake meer en er stond gewoon weer een groot hoofdpodium met daarop de shows waar deze beurs om bekend stond. En dat is mooi. Een waardige afsluiting die het trouwe publiek heeft verdiend. En ze leefden nog lang en gelukkig... Zou je zeggen. Maar nee. Want ook al bestaat de Kamasutrabeurs niet meer, de organisatie laat geen enkele kans voorbijgaan om mij en de beurs die ik komend weekend in Rotterdam Ahoy organiseer, op allerlei podia af te kraken, waaronder op hun eigen website. Netjes ondertekend, dat wel, door de ‘Organisatie Kamasutrabeurs’.

@backlink(166459)

Dat is in ieder geval nog ballen hebben, om het niet anoniem te doen. Dat doe ik namelijk ook niet. Maar jongens toch, wat laten jullie je hiermee kennen zeg. Niet te geloven. En dat voor een organisatie die een persbericht de wereld instuurt waarin wordt aangekondigd dat je aan de tieten van Samantha ‘Barbie’ de Jong mag zitten zonder dat zij daar enige weet van heeft, om zo nog even wat extra kaartjes te verkopen en vervolgens een dag voor de beurs te roepen dat het een misverstand was. Ik verkoop nog liever nul kaartjes dan dat ik dit soort praktijken moet gaan verzinnen. Jullie hoeven mij echt niet aardig of leuk te vinden, maar grow the fuck up! Ik vond jullie beurs wél leuk!

Groetjes, Bobbi Eden (Organisatie Bobbi Eden’s Loversland)

Volgende week weer een nieuwe column van onze Bobbi.