Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit zijn de prachtige zussen van Conor McGregor (FOTO'S)

Terwijl Conor McGregor het diep in de nacht het op gaat nemen tegen Khabib Nurmagomedov tijdens UFC 229, zetten we dit keer zijn zussen in de spotlights.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

UFC 229

Zaterdag is het zover: Conor McGregor gaat het na een lange tijd afwezigheid in de UFC zijn opwachting weer maken in de octagon. Tegenstander is de Rus Khabib Nurmagomedov. Twee van zijn grootste fans zijn zijn zussen Aoife en Erin McGregor.

Aiofe McGregor

Hoewel Conor McGregor zelf vooral als badboy bekendstaat, doen zijn zussen het rustiger aan. Zijn zus, de 33-jarige Aoife, is nu bijna twee jaar getrouwd met Mark Elliot en deelde vroeger nog wel eens wat pikante kiekjes op Instagram. Tegenwoordig is ze echter wat braver. Ze scoort goed op internet met ruim 121.000 volgers. Haar broer verwent haar goed, want laatst kreeg ze nog een gloednieuwe witte BMW van de Ierse vechter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#wifey

Een bericht gedeeld door Aoife Mcgregor (@aoifemcgregor85) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood?

Een bericht gedeeld door Aoife Mcgregor (@aoifemcgregor85) op

Erin McGregor

Maar Conor heeft ook nog een andere zus. Erin McGregor (34) is met 117.000 iets minder populair, maar heeft een opvallende carrière. Zij heeft meerdere bodybuilder- en modellenwedstrijden gewonnen. Ze is moeder van twee kinderen.