Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Conor McGregor kondigt comeback aan’

Conor McGregor gaat waarschijnlijk weer vechten (in de ring). Met een kort bericht op Twitter doet hij zijn fans weer laten hopen.

‘Conor McGregor kondigt comeback aan’

Conor McGregor

“Dublin, December 14th,” is te lezen in zijn korte tweet die hij maandag postte. Het lijkt er dus op dat hij hiermee zijn comeback aankondigt. McGregor laatste partij dateert van oktober toen hij het opnam tegen Khabib Nurmagomedov. Hij verloor de partij tegen de Rus om de kampioenschapsriem.

Het is al lange tijd bekend dat McGregor weer eens in Ierland wil vechten. Dat is er sinds 2014 niet meer van gekomen. Nu lijkt het dus weer te gaan gebeuren.

Khabib

Na het gevecht tegen de Rus kondigde de Ier zijn pensioen aan. Hij had geen zin meer om in de octagon te staan. Na wat stribbelingen op Twitter met Khabib lijkt de vechter weer het vuur hebben teruggevonden. De Ier is altijd blijven doortrainen.

De grote vraag is tegen wie McGregor het gaat opnemen. Het wordt sowieso geen Khabib. De Rus liet weten op dit moment geen interesse in een gevecht te hebben. Bovendien moet de Ier van UFC een hogere rating op de ranglijst krijgen. Toch droomt nog iedereen van een rematch die ook commercieel interessant is.

Justin Gaethje

 Als tegenstander voor december wordt Justin Gaethje genoemd die een aantal dagen geleden Donald Cerrone knock-out sloeg.  Gaethje heeft al laten weten graag tegen McGregor te vechten.