Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Vera voor het leven vanuit je ziel

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Vera Lammerink (40) uit Almelo.

Van

Vera is spiritueel aangelegd, heeft ervaring als model, is gek op reizen én een echte rockdame: “Een band als Alter Bridge: heerlijk! Ik ben een uitgesproken dame met een spirituele kant!”

“Het klinkt misschien gek, maar ik ben heel blij dat ik weer een leven heb. Op het moment dat ik het vertrouwen in mijn eigen lichaam kwijtraakte doordat ik een laag energieniveau had, kwam ik in aanraking met acupunctuur en spiritualiteit wat mij veel waardevolle inzichten gaf over mezelf. Waar ik vandaan kom, is weinig plek voor spiritualiteit en andersdenkenden, maar sinds ik zo leef, voel ik me bevrijd. Ik omarm wie ik ben, veel meer dan vroeger, en ik luister naar mijn ziel die mij helpt om het leven te leiden dat mij gelukkig maakt. De tattoos die je ziet zijn spirituele tattoos die dat illustreren. Ik heb ook een yin en yang-tatoeage bij mijn hart, die staat voor mijn bewustzijn om in balans te komen en te blijven.”

‘Ik omarm wie ik ben, veel meer dan vroeger’

“Ik heb het geluk dat ik een werkgever heb die mij niet elke dag op kantoor wil hebben en ziet wat wel en niet goed voor mij werkt. Begin dit jaar mocht ik twee maanden naar Malaga om vanuit daar te werken en binnenkort ga ik voor twee maanden naar Portugal. Ik vind het heerlijk om te reizen en om de prikkels op te zoeken die ik nodig heb, precies de vrijheid die bij mij past. Ik voel weer dat ik leef en ben trots en dankbaar dat ik dit allemaal mag ervaren, ook een fotoshoot als deze!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • Foto: toonen-wientjens.com