doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

'Conor McGregor' krijgt celstraf voor drugshandel

Voormalig tweevoudig MMA-kampioen Conor McGregor is tegenwoordig niet zo vaak meer in de kooi te vinden. Wat zou hij met die extra tijd aan het doen zijn?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
'Conor McGregor' krijgt celstraf voor drugshandel

Je zou toch zeggen dat iemand als Conor McGregor genoeg geld heeft om de rest van zijn jaren zorgeloos met pensioen te gaan op een Caribisch vakantie-oord. Zijn optredens in de octagon hebben immers tientallen miljoenen opgeleverd en daarnaast heeft The Notorious nog een lucratief handeltje in Whisky opgezet met zijn eigen Proper Twelve. Toch betrapte de politie in Surrey laatst een drugshandelaar die doodleuk visitekaartjes van zijn drugsbedrijfje ‘McGregor Enterprise’ aan het uitdelen was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De man die ze destijds in de boeien sloegen had kort blond haar en een stevige baard en stelde zichzelf voor als ‘Conor’. Twee ietwat vertwijfelde agenten besloten The Notorious in de wagen te zetten, zodat ze hem op het bureau verder konden ondervragen. Daar eenmaal aangekomen bleek al snel dat de eigenaar van ‘McGregor Enterprise’ helemaal geen McGregor heette, maar Mark Nye. Hij was ook geen MMA-vechter en bovendien twee jaar ouder dan zijn Ierse evenbeeld.

Mugshots

Inmiddels hebben de Britse autoriteiten een kiekje van van de dealer op het internet gezet. En, eerlijk is eerlijk: we snappen waar de gelijkenis vandaan komt, maar of je nou echt over dubbelgangers kan spreken? Als Nye wat jonger geweest was of McGregor misschien zelf aan de drugs was gegaan, misschien was het dan nog iets geloofwaardiger geweest. Enfin, we hebben de mugshots van Mark en Conor (Die laatste werd ooit opgepakt voor het kapottrappen van de telefoon van een fan) bij elkaar gelegd. Oordeelt u dus vooral zelf.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws