Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Groot onderzoek op kamp waar Peter Netten werd doodgeschoten

Bij het woonwagenkamp aan de Hoogheuvelstraat in Oss waar Peter Netten in juni werd doodgeschoten, is woensdagochtend een groot onderzoek van start gegaan.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Het heeft allemaal te maken met nieuwe info die bij de politie is binnen gekomen. Een informant heeft kennelijk cruciale info verstrekt. Het onderzoek spitst zich toe op twee woonwagens die gelegen zijn op dit kamp. Netten werd eerder dit jaar niet op het kamp zelf maar aan een weg daarvoor doodgeschoten. Bewoners waren begin juni al snel op de plaats delict.

Rechtbank

Het woonwagenkamp is afgesloten. Bewoners krijgen elders onderdak of moeten zelf even een andere slaapplaats zoeken. De operatie vindt plaats nadat er recent al een zitting heeft plaats gevonden in deze zaak, aan de rechtbank in Den Bosch. 

Peter Netten

Kaan D.

Zoals gezegd: Peter Netten werd op 4 juni van dit jaar doodgeschoten bij het woonwagencentrum. Kaan D. meldde zich enkele dagen na de schietpartij zelf bij de politie. Justitie houdt rekening met het scenario dat hij niet de schutter was en de echte dader uit de wind houdt.

Lees ons verslag van die zitting op 18 september hier.

Sporenonderzoek

Het sporenonderzoek zal tot laat vanavond doorgaan. Er komt een mobiel kantoor van de politie te staan, vanwaaruit de operatie wordt geleid.