Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Locatie uitvaart Peter Netten (30) verplaatst

Enorme toeloop voor de dienst voor de man die afgelopen maandag in Oss werd doodgeschoten.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De aandacht voor zijn begrafenis is zo groot dat de familie van Peter Netten naar een andere locatie is uitgeweken. Aanvankelijk zou de dienst in theater De Pas in Heesch plaatsvinden, maar vanwege de verwachte drukte wordt het afscheid nu in Theater de Lievekamp in Oss gehouden. Dat laat de familie donderdag weten. Peter Netten werd maandag doodgeschoten aan de Hoogheuvelstraat in Oss.

Einde

Die aandacht komt niet uit de lucht vallen. Alom wordt Netten omschreven als een lieve jongen, een goede man. Iemand die, in welk milieu hij ook verkeerde, zo'n einde niet had verdiend. Veel vrienden en familieleden zijn ontroostbaar, Netten stond ook bekend als een zorgzame vader voor zijn dochter. Zijn Facebook-timeline is daarvan de stille getuige.

Zitplaats

Het Brabants Dagblad schrijft: 'De uitvaartdienst begint zaterdagmiddag om twee uur in de grote zaal van de Lievekamp. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de rooms-katholieke begraafplaats Eikeboomgaard in Oss. In de grote zaal van Theater de Lievekamp kunnen ongeveer 650 mensen terecht voor een zitplaats. Of er ook zo veel mensen verwacht worden, kon een woordvoerder nog niet zeggen.'

Henk Baum

Naspeuringen die Panorama deed wijzen uit dat Netten familie was van de eerder dit jaar geliquideerde Henk Baum. De makers van site Boevennieuws melden daarnaast dat de autobedrijven van de familie Netten en die van Baum tegenover elkaar liggen. Het blijft speculeren wat nou precies de achtergronden van deze twee gewelddadige criminele afrekeningen zijn.